Over ons

Al sinds 1995 werken wij in Berkel en Rodenrijs waar we zijn begonnen op het Berliozplein. Vanaf 29 mei 2006 hebben we de deuren geopend aan de Rodenrijseweg 55b, op loopafstand van het centrum van Berkel en Rodenrijs en uitstekend bereikbaar met ruime parkeergelegenheid op het terrein voor automobielbedrijf Cas Lamens.

Wij zijn een dierenartsenpraktijk bestaande uit drie dierenartsen en drie gediplomeerde paraveterinairen, lees hier verder "Ons team".

U kunt bij ons terecht met uw dier als deze ziek is maar ook voor advies over vlooien, wormen en gedrag. Tevens kunt u bij ons terecht voor castratie, sterilisatie en overige operaties die binnen onze mogelijkheden liggen.
We hebben 2 spreekkamers, aparte operatieruimte, opname en een prachtige balie.

Na een gedegen algemeen lichamelijk onderzoek kunnen we binnenshuis nog een aantal onderzoeken verrichten. Hiertoe beschikken wij over apparatuur voor:

  • bloedanalyse (waarbij wij binnen een ½ uur een beeld hebben van de belangrijkste functies van de belangrijke organen),
  • urineonderzoek (suikerziekte, nier- en blaasaandoeningen),
  • microscopisch onderzoek (parasieten, schimmel),
  • digitale röntgenfoto's inclusief dentale röntgenfoto's.

Voor nader onderzoek (indien niet mogelijk bij ons) kunnen wij terugvallen op collega's en specialisten die ons adviseren of voor ons zo nodig het onderzoek en behandeling voort zetten.