Ons team

DierenartsenParaveterinairenOndersteuning

Janine Meijers

In 1993 ben ik afgestudeerd en in 1995 in Berkel en Rodenrijs gekomen, eerst als waarnemer voor dierenarts Vingerling op het Berliozplein en even later heb ik de praktijk overgenomen; vanaf 2006 zitten we aan de Rodenrijseweg.
Mijn interesse ligt bij interne ziekten en tandheelkunde. Mijn hobby is paardrijden en wandelen met de hond.

Eric van Nieuwland

In 1993 ben ik afgestudeerd en na een jaar als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde te hebben gewerkt ben ik in Berkel en Rodenrijs gekomen samen met Janine. Eerst heb ik overal en nergens waargenomen voor andere dierenartsen. Daar de praktijk groeide ben ik volledig in Berkel gaan werken.
Mijn interesse ligt bij de chirurgie en het onderhouden van de website. Ik heb een zwak voor Jack Russells, Bonnie is hiervan de laatste telg.

Kim van den Ham

Alweer meer dan 10 jaar ben ik aan het werk in de kliniek als paraveterinair.
Wat ik vooral leuk vind van het werk is dat het zo afwisselend is, van balie tot operaties, ik vind alles leuk. Ook de verschillende diersoorten en karakters zijn leuk om mee te werken al is dat in sommige gevallen een uitdaging.
Naast mijn werk in de kliniek ben ik graag met mijn hondje, katten en paarden bezig.

Priscilla Oldenhave

Toen ik in 2017 ben afgestudeerd als paraveterinair, heb ik besloten eerst de opleiding Dier- en veehouderij te doen. Echter kwam ik er op de opleiding achter dat mijn passie ligt bij gezelschapsdieren in plaats van landbouwhuisdieren. Ik heb na twee jaar dan ook besloten verder te gaan als dierenartsassistente.
In juli ben ik begonnen met werken bij Dierenkliniek Berkel en Rodenrijs. Ik werk hier met veel plezier en ik draag graag mijn steentje bij aan de goede en fijne zorg van uw dier. Zelf heb ik een kat, twee konijnen en twee cavia's. In mijn vrije tijd laat ik vaak honden uit van andere mensen, omdat ik dit erg leuk vind om te doen.
Tot ziens in de praktijk!

Lizanne Rog

Misschien heeft u mij al eens in de kliniek gezien. Ik heb hier namelijk in 2021 mijn eindstage mogen doen en tijdens deze stage mijn diploma voor paraveterinair behaald. Na mijn eindstage heb ik de kans gekregen om hier te mogen werken. Ik heb het hier nog steeds onwijs naar mijn zin en doe het werk dan ook met veel plezier. Ik zet mij altijd graag in voor het welzijn en de gezondheid van uw dier. Naast het werk in de praktijk werk ik op de zaterdag in een bloemenkas met gerbera's.
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn eigen dieren. Zelf heb ik katten, een hond en een paard.

Bonnie

Ik ben Bonnie, een Jack Russell die regelmatig een oogje in het zeil houdt (voorheen had ik hulp van Broes, de Friese Stabij). Ik ben er ook voor de nodige ontspanning bij drukke dagen en heel soms dien ik als goed en wijs voorbeeld voor andere honden.