Ons team

DierenartsenParaveterinairenOndersteuning

Janine Meijers

In 1993 ben ik afgestudeerd en in 1995 in Berkel en Rodenrijs gekomen, eerst als waarnemer voor dierenarts Vingerling op het Berliozplein en even later heb ik de praktijk overgenomen; vanaf 2006 zitten we aan de Rodenrijseweg.
Mijn interesse ligt bij interne ziekten en tandheelkunde. Mijn hobby is paardrijden en wandelen met de hond.

Eric van Nieuwland

In 1993 ben ik afgestudeerd en na een jaar als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde te hebben gewerkt ben ik in Berkel en Rodenrijs gekomen samen met Janine. Eerst heb ik overal en nergens waargenomen voor andere dierenartsen. Daar de praktijk groeide ben ik volledig in Berkel gaan werken.
Mijn interesse ligt bij de chirurgie en het onderhouden van de website. Ik heb een zwak voor Jack Russells, Bonnie is hiervan de laatste telg.

Marijke van Hellemond

Met veel plezier werk ik part-time in de dierenkliniek bij Janine en Eric. Als zij even van hun vakantie genieten kan ik full-time klaarstaan. Ik ben in 1990 afgestudeerd en heb op verschillende plekken gewerkt en vanaf 2003 hier in Berkel werkzaam.
Katten, konijnen en cavia's hebben mijn interesse maar zeker ook de honden.
Verder sta ik vaak op de tennisbaan.

Kim van den Ham

Alweer meer dan 10 jaar ben ik aan het werk in de kliniek als paraveterinair.
Wat ik vooral leuk vind van het werk is dat het zo afwisselend is, van balie tot operaties, ik vind alles leuk. Ook de verschillende diersoorten en karakters zijn leuk om mee te werken al is dat in sommige gevallen een uitdaging.
Naast mijn werk in de kliniek ben ik graag met mijn hondje, katten en paarden bezig.

Viola Happel

Sinds december 2009 werk ik bij de dierenkliniek. Ik heb naast mijn paraveterinair diploma ook een diploma voor kynologisch gedragstherapeut en kynologisch masseur basis behaald. Op de praktijk maak ik hiervan gebruik door het geven van gedragsadviezen, paraveterinaire spreekuren en puppyconsulten. Mijn Friese Stabij Broes is regelmatig gezellig met mij mee en zit dan achter de balie. In mijn vrije tijd maak ik o.a graag foto’s (van Broes).

Priscilla Oldenhave

Priscilla werkt hier sinds juli 2019 en zal binnenkort zichzelf verder introduceren.

Broes en Bonnie

Wij zijn een Friese Stabij en Jack Russell die regelmatig een oogje in het zeil houden. Wij zijn er ook voor de nodige ontspanning bij drukke dagen en heel soms dienen wij als voorbeeld voor andere honden.