Februari gebitsmaand 2022

Traditioneel is februari de maand van het gebit

Dit wil niet zeggen dat de rest van het jaar geen aandacht is voor het gebit, in tegendeel, we proberen iedereen constant op het hart te drukken om het gebit goed in de gaten te houden.

In februari bieden we korting op de behandeling van het gebit en de middelen die daarbij helpen zoals tandpasta, tandenborstel, mondwater, kauwstaafjes etc... Dit om u ervan te overtuigen dat het nodig is en het is de bedoeling om dit ook in de rest van het jaar vol te houden. Bij de jaarlijkse vaccinatie controleren we uiteraard ook het gebit.

Gebit voor en na reiniging
Gebit van een kat voor en na reiniging
Gebit voor en na reiniging
Gebit van een hond voor en na reiniging

Hier ziet u twee voorbeelden die u kunt bekijken van een behandeling voor en na gebitsreiniging (voor de zekerheid is het vieze plaatje onherkenbaar tot u erop klikt). Met name bij de afbeelding van de hond is goed te zien hoe enorm ontstoken en geïnfecteerd het tandvlees kan zijn. Dit is een enorme bron van stank uit de bek, pijn maar ook bacteriën die in de bloedbaan kunnen komen en op hartkleppen kunnen komen met hartproblemen als gevolg of elders in het lichaam zoals de nieren en lever.

U bevindt zich hier:   Home  >  Februari gebitsmaand 2022