Vakantie van dierenartsen

Vakantie

Via de traditionele post sturen we altijd een herinnering voor de vaccinatie. Echter vanwege onze vakantie en het feit dat er geen waarnemer beschikbaar is willen we u er op attent maken dat vanaf 6 september tot en met 17 september er geen dierenarts aanwezig is op de praktijk. Indien uw dier in en rond deze periode toe is aan een vaccinatie dan adviseren we u voor 6 september een afspraak te maken voor de vaccinatie indien deze verloopt maar wel vereist is voor bijvoorbeeld het pension (Kennelhoest-vaccinatie) of buitenland (Hondsdolheid-vaccinatie). Overige vaccinaties die niet per direct nodig zijn kunnen na onze vakantie worden ingepland. U kunt telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak of via onze online mogelijkheid om een afspraak te maken.

Wilt u informatie, medicijnen of voer? Dat kan nog steeds, onze paraveterinairen staan voor u klaar op de gebruikelijke openingstijden. Is uw dier ziek dan kunt u ook contact met ons opnemen en kan de paraveterinair misschien uw probleem al oplossen of als ze denkt dat er een dierenarts nodig is kan ze u door verwijzen naar één van onze collega's:

In uiterste nood kunt u contact opnemen met Dierenkliniek "Hillegersberg" in Hillegersberg of Dierenkliniek "Het Centrum" in Pijnacker.

Excuses voor het ongemak namens alle dierenartsen en paraveterinairen van Dierenkliniek Berkel en Rodenrijs

U bevindt zich hier:   Home  >  Vakantie van dierenartsen