Werk in uitvoering

werk in uitvoering

Onze praktijk zit alweer 11 jaar op de Rodenrijseweg. Tijd voor opknapwerkzaamheden.

Deze week is begonnen aan schilderwerk aan de buitenkant, hierdoor kunt u wat extra mensen verwachten bij de praktijk en wat lawaai horen, ze zullen niet in de weg zitten.

De vloer is echter ook toe aan een opknapbeurt na jarenlang belopen en schoongemaakt te zijn.

Hiervoor zal op 17, 18 en 19 mei (woensdag tot en met vrijdag) de praktijk niet begaanbaar zijn! De vloer zal dan worden voorzien van een nieuwe toplaag waardoor we onze werkzaamheden op de praktijk deze dagen niet kunnen uitvoeren omdat we er niet over mogen lopen.

We zijn deze dagen gewoon telefonisch te bereiken voor het maken van afspraken, advies en vragen.
Mocht uw dier dringend medische hulp nodig hebben dan zullen deze dagen de dierenartsen bij u aan huis komen zonder de gebruikelijke visitekosten. Vaccinatie en overige afspraken die geen haast of spoed hebben zullen we zoveel mogelijk uitstellen of in uiterste nood doorverwijzen naar onze buurtcollega's van Dierenkliniek "Het Centrum" in Pijnacker of Dierenkliniek "Hillegersberg" in Hillegersberg.

Vanwege de opslag van voer en medicatie en toegang hiertoe is het alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk om deze op te halen. U dient sowieso vooraf te bellen naar wat de mogelijkheden zijn en dat we de medicijnen of voer klaar kunnen zetten.

U bevindt zich hier:   Home  >  Werk in uitvoering