Extra wachtruimte - laatste update

Terrasoverkapping
Terrasoverkapping bij schemerWe hebben speciaal voor de toekomst ervoor gezorgd dat u ten tijde van regen droog kunt staan of zitten.
We hopen uiteraard dat de coronamaatregelen zo snel mogelijk niet meer nodig zijn maar de verwachting is dat het nog wel een jaar kan duren voor iedereen gevaccineerd is of beschermd is. Mede door de coronamaatregelen is het nodig dat u namelijk buiten moet wachten als er binnen nog mensen zijn.
Na de coronacrisis is het ook fijn dat u even droog kan zitten mocht de deur nog gesloten zijn of als het erg druk is binnen of als uw dier erg zenuwachtig is binnen.
Het is een investering geweest die het waard is voor ons en u.

Hieronder de vorige berichten bij elkaar

Extra wachtruimte - update 1

Overkapping update

Het eerste deel staat Het geeft al een idee van wat het gaat worden. Mocht u vanavond langs komen: let erop dat een paar stenen uit het terras zijn gehaald en dat u er niet over struikelt. Een hele grote schroef
Gratis krijgen we er een kunstwerk bij: een enorme schroef. Helaas is die naar een uur alweer verdwenen.

Extra wachtruimte

Oude situatie

Door de 'Corona-maatregelen' gaan we de wachtruimte uitbreiden. Vanaf 23 november 2020 zal de wachtkamer 'uitgebreid' worden. Dit zal niet een plek zijn die binnen het pand zit, daarvoor hebben we helaas niet de ruimte, maar zal er een terrasoverkapping geplaatst worden. Hierdoor ontstaat er een ruimte waar u kunt wachten als er iemand binnen is zonder dat u nat wordt van de eventuele regen of sneeuw. De werkzaamheden beginnen 23 november en zal een week duren. Hierdoor kan er overlast zijn tijdens de openingsuren maar we blijven gewoon open en zullen u blijven helpen.
Bij voorbaat dank voor uw begrip maar uiteindelijk hopen we u een comfortabeler alternatief te bieden dan buiten in de kou. We zijn sowieso benieuwd hoe het wordt en hoe u het ervaart.

U bevindt zich hier:   Home  >  Extra wachtruimte - laatste update